Skip to main content

IT Projectleider

Projectleider

Wat ga je precies doen?

Als IT Projectleider bij e-Quest ben jij het aanspreekpunt voor de eindklant tijdens het IT-project. In de voorbereidingsfase stel je samen met de IT-engineer en IT-consultant het projectplan op. In deze fase vertaal je de wens van de klant naar projectdoelstellingen en projectstappen. 

Tijdens het project ben jij verantwoordelijk voor de coördinatie van het project. Je informeert alle betrokkenen en bewaakt de voortgang, begroting en planning van het project. Je stemt hiervoor als spin in het web af met alle betrokken partijen, waaronder de klant, leverancier en IT-engineer. Je begeleid meerdere projecten gelijktijdig en bent goed in staat om snel, efficiënt en klantgericht tussen de verschillende projecten te schakelen. Naast de operationele verantwoordelijkheid ben je ook verantwoordelijk voor een goede financiële afwikkeling en financiële bewaking van de betreffende projecten. Al deze taken maken je werk uitdagend en divers.

Wat bieden wij jou!
Een uitdagende en afwisselende functie: door een kijkje in de keuken bij verschillende klanten en projecten. We vinden het belangrijk om je talent te benutten. Samen gaan we in gesprek over wat je energie geeft en zoeken de projecten/opdrachten die daarbij aansluiten.

Welke ervaring neem je mee?

Je brengt energie, enthousiasme en expertise mee om als een aanspreekpunt te fungeren voor onze klanten en je collega’s. Daarnaast:

 • Beschik je over zeer goede communicatieve vaardigheden, kan je jezelf aanpassen en inleven in de klantsituatie en werk je klantgericht;
 • Ben je sterk in het organiseren van je eigen werk, behoud het overzicht en laat niets aan het toeval over;
 • Je bent resultaatgericht en werkt samen met je collega’s gestructureerd naar de eindstreep, viert na iedere afronding van het project een feestje en start weer met de volgende uitdaging;
 • Heb je lef, ben je zelfverzekerd en ben je besluitvaardig en acteer je scherp op de stuurvariabelen: budget, doorlooptijd, kwaliteit en scope;
 • Je hebt een hbo-diploma en hebt minimaal vijf jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Enige kennis en ervaring in de IT is een pré.

Wat bieden we jou?

Een uitdagende en afwisselende functie: door een kijkje in de keuken bij verschillende klanten en projecten. We vinden het belangrijk om je talent te benutten. Samen gaan we in gesprek over wat je energie geeft en zoeken de projecten/opdrachten die daarbij aansluiten.

Arbeidsvoorwaardelijk bieden wij je: 
Een fulltime dienstverband met goede arbeidsvoorwaarden:  

 • 26 vakantiedagen met de optie om er nog een paar extra bij te kopen indien je net dat weekje langer weg wilt!
 • Onkosten en thuiswerkvergoeding
 • Laptop en leaseauto van de zaak 
 • Iets nodig om jouw werkzaamheden nog beter uit te kunnen voeren? Wij faciliteren dit graag in overleg! 
 • We bieden je in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor 12 maanden. Daarbij spreken we de intentie uit bij verlenging te kiezen voor een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd; 
 • Een marktconform salaris op basis van je opleiding, kennis en ervaring. 

Wat we aan jou leren

De wereld om ons heen verandert en ook wij groeien en ontwikkelen. We vinden het belangrijk dat je met ons mee groeit en werk doet waar je blij van wordt! 
We ontdekken graag samen met jou waar je talenten en passie ligt. Op basis van jouw talenten, kennis en interesses bekijken we welke projecten en klanten het beste bij je passen. 

Hier kom je te werken

📍Schootense Dreef 33, Helmond

Je mag gaan werken in een nieuw (2019) kantoorpand in Helmond. Dit pand is eigendom van e-Quest, maar te groot voor jou en je 35 collega’s op deze vestiging. Er zijn meerdere bedrijven gevestigd, dit zorgt voor leuke en afwisselende gesprekken bij de koffiecorner. 

Het team

Het projectenteam in Helmond, je vaste stekkie, bestaat uit 2 collega’s Projectleiders, 3 Projectengineers en 3 Netwerkspecialisten. We vinden het leuk een paar weetjes met je te delen:

 • Het team is gedreven, goed op elkaar ingewerkt en gemiddeld 41 jaar jong
 • We naast de lunchpauze, meerdere keren per dag een break nemen onder het genot van een bakje koffie. Het liefst buiten in het zonnetje
 • Naast onze gezellige kantoortuin hebben we ook ruimtes waar je in alle rust kunt werken

Wil je bij ons binnenkijken? Een beeld krijgen van je eerst werkdag? Of meer horen over e-Quest: bekijk dan onze video: 

Over e-Quest

Wij zijn een snelgroeiende, vernieuwende IT-dienstverlener met vestigingen in Helmond en Veghel. Voor deze groei zijn we inmiddels al 6 keer beloond met de FD Gazellen Award. Met een team van 90 medewerkers wordt de IT-dienstverlening voor bedrijven in en rondom regio’s de Peel-, Meierijstad en Venlo met veel enthousiasme ingevuld. Wij faciliteren onze klanten op het gebied van werkplek automatiserings-, datacenter-, glasvezel- en cybersecuritydiensten. Deze combinatie van IT-diensten maakt ons uniek en stelt ons in staat om altijd een flexibele oplossing te faciliteren zonder afhankelijkheid van derden.

Direct solliciteren

Lijkt je dit wat? Solliciteer dan nu!
Vul hieronder jouw gegevens in en voeg jouw CV toe. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Ik solliciteer voor de functie van:

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input