Skip to main content

Accountmanager Buitendienst IT

Accountmanager Buitendienst IT

Wat ga je precies doen?

Als accountmanager ga jij dagelijks aan de slag met het bedienen van klanten in ons werkgebied: Helmond, de daaraan grenzende Peelgemeenten en Gemeente Meierijstad. e-Quest biedt een breed scala van IT producten en services denk hierbij aan kantoor automatisering, cloud- en datacenteroplossingen, connectiviteitsdiensten en cybersecuritydiensten.
De focus ligt op beheer van bestaande klanten en acquisitie van nieuwe klanten. Jij bent verantwoordelijk voor de perfecte beleving van jouw klanten. Je bent continu op de hoogte van hun wensen, eisen en ambities. Vanzelfsprekend ga je langs bij klanten om de relatie warm te houden.

Daarnaast ga je in gesprek met potentieel nieuwe klanten. Je creëert vertrouwen en overtuigt nieuwe klanten over de dienstverlening van e-Quest. Samen met de IT consultant vertaal je behoeftes en knelpunten van klanten naar concrete IT oplossingen.

Inkoopwerkzaamheden, opstellen en bewaken van offertes doe je in samenspraak met de accountmanager binnendienst. In je rol ben je de schakel tussen de klant en de rest van je collega’s.

 

Welke ervaring neem je mee?

Je weet van aanpakken! Je brengt energie, enthousiasme en expertise mee om als een waardige sparringpartner te fungeren voor onze klanten en je collega’s. Daarnaast heb je:

 • Gezonde ambities en vind je het leuk om écht onderdeel van e-Quest te zijn;
 • De drive om elke dag het optimale uit jezelf te halen;
 • Commercieel inzicht en ben je sterk in het organiseren van je eigen werk en neem je graag het initiatief;
 • Lef, ben je zelfverzekerd en representatief;
 • Een hbo-diploma en heb je minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Omdat we werken met vertrouwelijke bedrijfsgegevens van externe klanten vragen wij je een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) te overleggen.

Wat bieden we jou?

Een uitdagende functie met veel klantcontact, flexibiliteit en diversiteit. Je rol is heel afwisselend, door de grote diversiteit aan klanten in diverse branches.

Arbeidsvoorwaardelijk bieden wij je:

 • Een dienstverband met contracturen tussen de 32 en 40 uur per week, met goede arbeidsvoorwaarden:
  • 26 vakantiedagen met de optie om er nog een paar extra bij te kopen indien je net dat weekje langer weg wilt!
  • Laptop en leaseauto van de zaak
  • Onkosten en de mogelijkheid om thuis te werken
  • Iets nodig om jouw werkzaamheden nog beter uit te kunnen voeren? Wij faciliteren dit graag in overleg!
 • Een informele en ambitieuze werkomgeving waar successen met elkaar gevierd worden, veel wordt gelachen en aandacht is voor elkaar. We drinken regelmatig een biertje met elkaar;
 • We bieden je in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor 12 maanden. Daarbij spreken we de intentie uit bij verlenging te kiezen voor een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
 • Een marktconform salaris op basis van je opleiding, kennis en ervaring.

Wat we aan jou leren

We vinden het belangrijk dat je met ons mee groeit en werk doet waar je blij van wordt! Je hebt klantcontact met bedrijven in diverse sectoren en van diverse omvang. Dit maakt het leuk en zorgt ervoor dat je iedere dag leert en ontwikkelt! Wil jij je kennis vergroten of je persoonlijke skills ontwikkelen? Het volgen van een cursus in combinatie met jouw werkzaamheden is bespreekbaar. 

Hier kom je te werken

📍 Schootense Dreef 33, Helmond

Je mag gaan werken in een nieuw (2019) kantoorpand in Helmond. Dit pand is eigendom van e-Quest, maar te groot voor jou en je 35 collega’s op deze vestiging. Er zijn meerdere bedrijven gevestigd, dit zorgt voor afwisselende gesprekken bij het koffiezetapparaat.

Als Accountmanager Buitendienst werk je e-Quest breed voor alle vestigingen. Je kent dus alle klanten en hebt klantcontact met bedrijven in diverse sectoren en van diverse omvang. Het salesteam in Helmond, je vaste stekkie, bestaat uit 3 collega Accountmanagers Buitendienst, 2 IT-Consultants en 2 Accountmanagers Binnendienst. We vinden het leuk een paar weetjes met je te delen:

 • Het team jong (gemiddeld 35 jaar), enthousiast en gedreven is
 • We naast de lunchpauze, meerdere keren per dag een break nemen onder het genot van een bakje koffie. Het liefst buiten in het zonnetje
 • Naast onze gezellige kantoortuin hebben we ook ruimtes waar je in alle rust kunt werken

Wil jij bij ons binnenkijken? En een beeld krijgen van de functie? Bekijk dan onze video:

Over e-Quest

Wij zijn een snelgroeiende, vernieuwende IT-dienstverlener met vestigingen in Helmond, Veghel en Venlo. Voor deze groei zijn we inmiddels al 6 keer beloond met de FD Gazellen Award. Met een team van 90 medewerkers wordt de IT-dienstverlening voor bedrijven in en rondom regio’s de Peel-, Meierijstad en Venlo met veel enthousiasme ingevuld. Wij faciliteren onze klanten op het gebied van werkplek automatiserings-, datacenter-, glasvezel- en cybersecuritydiensten. Deze combinatie van IT-diensten maakt ons uniek en stelt ons in staat om altijd een flexibele oplossing te faciliteren zonder afhankelijkheid van derden.

Direct solliciteren

Lijkt je dit wat? Solliciteer dan nu!
Vul hieronder jouw gegevens in en voeg jouw CV toe. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Ik solliciteer voor de functie van:

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input