Skip to main content

Kernwaarden

Sterk zijn we SAMEN!

Deze overtuiging vormt voor ons de basis van succesvol ondernemen, nu en in de toekomst. Daarom delen we onze kennis, vaardigheden en ervaringen. Met elkaar, met onze klanten en met onze leveranciers. Zo bundelen we onze krachten.
Succesvol samenwerken, vraagt om een optimaal werkklimaat. Daar voelen we ons bij e-Quest samen verantwoordelijk voor. Met elkaar scheppen we een open werksfeer waarin we van een ander willen leren, respectvol samenwerken, plezier hebben met elkaar en samen genieten van resultaten die we behalen. Vanuit onze eigen achtergronden, ideeën en stijlen gaan we met elkaar in gesprek en benutten we ieders kwaliteiten en talenten. De energie en creativiteit die dit oplevert, maakt onze gezamenlijke prestatie uniek. En onze waarde samen, meer dan de som der delen.

Wij hebben lef en pakken door. Wij zijn VERNIEUWEND!

Dat is onze filosofie. Daarom onderzoeken we voortdurend hoe we onze organisatie, onze dienstverlening en onze klanten iedere keer opnieuw een stap verder brengen.

Durven vernieuwen, prikkelt onze creativiteit en daadkracht. Het leidt tot een verfrissende dienstverlening waarbij we openstaan voor goede ideeën, meedenken over de toekomst en nieuwe uitdagingen vol overtuiging aangaan.

Vernieuwen is ook: verwachtingen overtreffen. Door op creatieve en ondernemende manier meer te doen dan dat wat de klant -onze ambassadeur- van ons verwacht. Daarin zijn we vooruitstrevend en combineren we bewezen technieken en methodes met out of the box denken. We verlaten de gebaande paden om, samen met onze klanten, nieuwe wegen in te slaan.

Wij maken het verschil, vanuit PASSIE!

Met een glimlach staan we iedere dag klaar voor onze klanten. Vanuit passie voor ons vak gaan we met volle overtuiging en daadkracht iedere opdracht aan. Daarbij denken we in mogelijkheden en gaan we voor de beste oplossing en een positieve klantbeleving. Enthousiast motiveren wij elkaar het maximale uit iedere dag te halen om zo onze doelen te realiseren.

We geloven dat onderlinge verbondenheid leidt tot een fijne werksfeer en meer werkgeluk. Daarom dragen we allemaal ons steentje bij aan teamoverstijgende activiteiten. Dit doen we met betrokkenheid en vanuit de wens om ons persoonlijk te blijven ontwikkelen.
Onze kennis en bevlogenheid zetten we in om waarde toe te voegen aan de business van onze klanten. Zo bouwen we aan een duurzame verbintenis met iedere klant en aan onze eigen continuïteit.