Skip to main content

IT-beheerder

IT-Engineer

Krijg jij energie van klanten helpen met hun IT-vraagstukken? In deze rol ben jij hét aanspreekpunt voor de klant op IT-gebied. Als IT-engineer daag je jezelf elke dag uit om de IT-omgevingen van onze klanten te verbeteren. 
Je werkzaamheden en je werklocatie zijn afwisselend. Je werkt deels met je collega’s vanuit ons kantoor en bent het gezicht van e-Quest op de klant locatie. Het klantaanbod is gevarieerd en divers.

Wat ga je precies doen?

Als IT-Engineer ben je dagelijks bezig met het ondersteunen en beheren van complexe en uitdagende infrastructuren van klanten in de regio Helmond.  Je voert wijzigingen door in servers, clients, netwerkcomponenten en lost storingen op. Je bent het technische aanspreekpunt voor de klant op IT-gebied en een ambassadeur voor e-Quest. 

Naast het uitvoeren van beheerwerkzaamheden bij onze klanten, draai je zelfstandig migraties bij de klant. Je hebt een actieve rol in trajecten zoals bijvoorbeeld bij het verplaatsen van de lokale IT-omgeving naar een e-Quest cloudomgeving of naar de Microsoft Cloud. 

Je werkzaamheden zijn ontzettend dynamisch en divers. Dit komt door de verschillende infrastructuren bij de klanten, diversiteit aan sectoren waarin onze klanten zich bevinden en de verschillen in de klantgroottes.  
We bieden je veel eigen verantwoordelijkheid en vrijheid: samen met de klant bepaal je de IT-prioriteiten en de werkvolgorde. 

Welke ervaring neem je mee?

 • Enthousiasme en drive om iedere dag de beste oplossing voor onze klanten te vinden; 
 • Je bent een daadkrachtige, stressbestendige samenwerker met een hoge mate van eigen verantwoordelijkheid; 
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met de diversen onderdelen van Microsoft 365 en migraties naar het Microsoft Azure platform. Dit zijn de producten waar wij veel mee werken; 
 • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding in de richting van IT en een aantal jaar ervaring binnen de IT dienstverlening;
 • Omdat we werken met vertrouwelijke bedrijfsgegevens van externe klanten vragen wij je een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) te overleggen. 

Wat bieden we jou?

Een uitdagende functie met gave doorgroei- en ontwikkelkansen: IT staat niet stil en jouw volgende rol binnen  
e-Quest hoeft vandaag nog niet te bestaan! We helpen elkaar en zorgen samen voor de beste IT-ondersteuning van onze klanten. In je functie krijg je veel verantwoordelijkheid, eigen inbreng en diversiteit.  

Arbeidsvoorwaardelijk bieden wij je: 

 • Een fulltime dienstverband met goede arbeidsvoorwaarden:    
  • 26 vakantiedagen met de optie om er nog een paar extra bij te kopen indien je net dat weekje langer weg wilt! 
  • Onkosten en thuiswerkvergoeding 
  • Laptop en leaseauto van de zaak 
  • Iets nodig om jouw werkzaamheden nog beter uit te kunnen voeren? Wij faciliteren dit graag in overleg! 
 • We bieden je in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor 12 maanden. Daarbij spreken we de intentie uit bij verlenging te kiezen voor een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd; 
 • Een marktconform salaris op basis van je opleiding, kennis en ervaring. 

Wat we aan jou leren

De wereld om ons heen verandert en ook wij groeien en ontwikkelen. We vinden het belangrijk dat je met ons mee groeit en werk doet waar je blij van wordt! 
We ontdekken graag samen met jou waar je talenten en passie ligt. Op basis van jouw talenten, kennis en interesses bekijken we welke werkzaamheden en klanten het beste bij je passen. 

We bieden je volop mogelijkheden om jezelf door te ontwikkelen en (technische) trainingen en opleidingen te volgen. Deze worden in bijna alle gevallen betaald door e-Quest. Het volgen van een opleiding in combinatie met jouw werkzaamheden is ook bespreekbaar. 

Hier kom je te werken

📍 Schootense Dreef 33, Helmond

Je mag gaan werken in een nieuw (2019) kantoorpand in Helmond. Dit pand is eigendom van e-Quest, maar te groot voor jou en je 40 collega’s op deze vestiging. Er zijn meerdere bedrijven gevestigd, dit zorgt voor leuke en afwisselende gesprekken bij de koffiecorner. 

Wil je bij ons binnenkijken? Een beeldkrijgen van je eerst werkdag? Of meer horen over e-Quest: bekijk dan onze video: 

Over e-Quest

Wij zijn een snelgroeiende, vernieuwende IT-dienstverlener met vestigingen in Helmond en Veghel. Voor deze groei zijn we inmiddels al 6 keer beloond met de FD Gazellen Award. Met een team van 90 medewerkers wordt de IT-dienstverlening voor bedrijven in en rondom regio’s de Peel-, Meierijstad en Venlo met veel enthousiasme ingevuld. Wij faciliteren onze klanten op het gebied van werkplek automatiserings-, datacenter-, glasvezel- en cybersecuritydiensten. Deze combinatie van IT-diensten maakt ons uniek en stelt ons in staat om altijd een flexibele oplossing te faciliteren zonder afhankelijkheid van derden.

Direct solliciteren

Lijkt je dit wat? Solliciteer dan nu!
Vul hieronder jouw gegevens in en voeg jouw CV toe. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Ik solliciteer voor de functie van:

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input