Skip to main content

IT-engineer

IT-engineer

Met 5 collega’s bouw je aan de groei van onze vestiging in Veghel. Jouw werkplek staat in een gloednieuw kantoorpand met de modernste IT-faciliteiten. Er is zelfs een eigen datacenter aanwezig! Als IT-engineer daag je jezelf elke dag uit om de IT-omgevingen van onze klanten te verbeteren. 
Je werkzaamheden en je werklocatie is afwisselend. Je werkt deels met je collega’s vanuit ons kantoor en bent het gezicht op de klantlocatie. Het klantaanbod is gevarieerd van bouwbedrijven tot bedrijven in de technische industrie en softwareontwikkeling.  

Wat ga je precies doen?

Als IT-engineer ben je dagelijks bezig met het ondersteunen en beheren van complexe en uitdagende infrastructuren van klanten in de regio Meierijstad. Je bent het technische aanspreekpunt voor de klant op IT-gebied en een ambassadeur van e-Quest. 

Naast het uitvoeren van beheerwerkzaamheden bij onze klanten, draai je zelfstandig migraties bij de klant. Je hebt een actieve rol in trajecten zoals bijvoorbeeld bij het verplaatsen van de lokale IT-omgeving naar een e-Quest cloud-omgeving of naar de Microsoft Cloud. 

Je werkzaamheden zijn ontzettend dynamisch en divers. Dit komt door de verschillende infrastructuren bij de klanten, diversiteit aan sectoren waarin onze klanten zich bevinden en de verschillen in de klantgroottes.  
We bieden je veel eigen verantwoordelijkheid en vrijheid: samen met de klant bepaal je de IT-prioriteiten en de werkvolgorde. 

Welke ervaring neem je mee?

 • Enthousiasme en drive om iedere dag de beste oplossing voor onze klanten te vinden; 
 • Je bent een daadkrachtige, stressbestendige samenwerker met een hoge mate van eigen verantwoordelijkheid; 
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met de diversen onderdelen van Microsoft 365 en migraties naar het Microsoft Azure platform; 
 • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding in de richting van IT, een aantal jaar ervaring binnen de IT en toe aan een volgende stap! 
 • Omdat we werken met vertrouwelijke bedrijfsgegevens van externe klanten vragen wij je een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) te overleggen. 

Wat bieden we jou?

Een uitdagende functie met gave doorgroei- en ontwikkelkansen: IT staat niet stil en jouw volgende rol binnen e-Quest hoeft vandaag nog niet te bestaan! We helpen elkaar en zorgen samen voor de beste IT-ondersteuning van onze klanten. In je functie krijg je veel verantwoordelijkheid, eigen inbreng en diversiteit.  

 Arbeidsvoorwaardelijk bieden wij je: 

 • Een fulltime dienstverband met goede arbeidsvoorwaarden:  
  • 26 vakantiedagen met de optie om er nog een paar extra bij te kopen indien je net dat weekje langer weg wilt! 
  • Onkosten en thuiswerkvergoeding 
  • Laptop en leaseauto van de zaak 
  • Iets nodig om jouw werkzaamheden nog beter uit te kunnen voeren? Wij faciliteren dit graag in overleg! 
 • We bieden je in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor 12 maanden. Daarbij spreken we de intentie uit bij verlenging te kiezen voor een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
 • Een marktconform salaris op basis van je opleiding, kennis en ervaring. 

Wat we aan jou leren

De wereld om ons heen verandert en ook wij groeien en ontwikkelen. We vinden het belangrijk dat je met ons mee groeit en werk doet waar je blij van wordt! 
We ontdekken graag samen met jou waar je talenten en passie ligt. Op basis van jouw talenten, kennis en interesses bekijken we welke werkzaamheden en klanten het beste bij je passen. 

We bieden je volop mogelijkheden om jezelf door te ontwikkelen en (technische) trainingen en opleidingen te volgen. Deze worden in bijna alle gevallen betaald door e-Quest. Het volgen van een opleiding in combinatie met jouw werkzaamheden is ook bespreekbaar. 

Hier kom je te werken

📍 Pater van den Elsenlaan 30, Veghel

Je mag gaan werken in een gloednieuw kantoorpand met de modernste (IT)-faciliteiten en een eigen datacenter.  
Met de kennis die we de afgelopen 20 jaar hebben opgedaan met een eigen datacenter in Helmond hebben we in 2020 een gloednieuw modern datacenter gebouwd. Dit datacenter is inpandig in ons eigen kantoorpand. 

Het team 
Ons team met 5 collega’s is groeiend en volop in ontwikkeling. We vinden het leuk een paar weetjes met je te delen: 

 • Het team bestaat uit jonge professionals en ervaren IT-ers. 
 • Er is de mogelijkheid om deeltijd te werken. 3 van onze 5 collega’s in Veghel maken daar al gebruik van.  
 • Ondanks het compacte team zijn er altijd genoeg collega’s binnen e-Quest om mee te sparren. 
 • Naast onze gezellige kantoortuin hebben we ook ruimtes waar je in alle rust kunt werken. 

Wil je bij ons binnenkijken? Een beeld krijgen van je eerst werkdag? Of meer horen over e-Quest: bekijk dan onze video:

Over e-Quest

Wij zijn een snelgroeiende, vernieuwende IT-dienstverlener met vestigingen in Helmond, Veghel en Venlo. Voor deze groei zijn we inmiddels al 5 keer beloond met de FD Gazellen Award. Met een team van 90 medewerkers wordt de IT-dienstverlening voor bedrijven in en rondom regio’s de Peel-, Meierijstad en Venlo met veel enthousiasme ingevuld. Wij faciliteren onze klanten op het gebied van werkplek automatiserings-, datacenter-, glasvezel- en cybersecuritydiensten. Deze combinatie van IT-diensten maakt ons uniek en stelt ons in staat om altijd een flexibele oplossing te faciliteren zonder afhankelijkheid van derden.

Direct solliciteren

Lijkt je dit wat? Solliciteer dan nu!
Vul hieronder jouw gegevens in en voeg jouw CV toe. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input