Skip to main content

Servicedesk medewerker

Servicedesk medewerker

Met 9 collega’s zorg je voor de bereikbaarheid van e-Quest tijdens kantooruren (08.00 - 17.00 uur). Klanttevredenheid, technische ontwikkelingen en het visitekaartje zijn, zijn kernpunt van je functie. Jouw werkplek is in een nieuw kantoorpand, welke van alle gemakken voorzien is. Met zowel een groene kantoortuin, als stiltewerkplekken om je even terug te trekken. 

Wat ga je precies doen?

Als skilled servicedesk medewerker ben jij het visitekaartje voor de klant. Je ondersteunt de klant bij de meest uiteenlopende technische vragen en bent verantwoordelijk voor het oplossen van binnengekomen incidenten en wijzigingsverzoeken. Dit doe je samen met je collega’s vanuit onze centrale servicedesk op ons kantoor in Helmond. 

Zelfstandig neem je de call aan en ben je verantwoordelijk voor het bijhouden, verwerken en bewaken van tickets. Topdesk ondersteunt je hierbij. Naast het aannemen van incidenten ben je verantwoordelijk voor: 

 • Monitoring van netwerk en systemen; 
 • Uitvoeren van regulier (virtueel) serverbeheer en remote preventief onderhoud; 
 • Uitvoeren van uitdagende changes op afstand. 

Welke ervaring neem je mee?

 • Samen streven we naar een optimale klant journey. In je rol zorg je ervoor dat iedere klant tevreden de telefoon ophangt;    
 • Je bent een daadkrachtige, stressbestendige samenwerker met een hoge mate van verantwoordelijkheid; 
 • Een proactieve en leergierige werkhouding; 
 • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding in de richting van IT en ervaring in het technisch ondersteunen van klanten; 
 • Omdat we werken met vertrouwelijke bedrijfsgegevens van externe klanten vragen wij je een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) te overleggen. 

Wat bieden we jou?

Een functie waarin je kunt groeien, ontwikkelen en ontdekken wat je talenten zijn. We helpen elkaar en zorgen samen voor de beste IT-ondersteuning van onze klanten. In deze functie zorg jij er samen met je collega’s voor dat iedere klant tevreden de telefoon ophangt. In je functie leer je snel, doen ontwikkelkansen zich regelmatig voor en wordt je inbreng gewaardeerd.   

 Arbeidsvoorwaardelijk bieden wij je: 

 • Een fulltime dienstverband met goede arbeidsvoorwaarden:  
  • 26 vakantiedagen met de optie om er nog een paar extra bij te kopen indien je net dat weekje langer weg wilt! 
  • Onkosten en thuiswerkvergoeding 
  • Laptop van de zaak
  • Iets nodig om jouw werkzaamheden nog beter uit te kunnen voeren? Wij faciliteren dit graag in overleg! 
 • We bieden je in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor 12 maanden. Daarbij spreken we de intentie uit bij verlenging te kiezen voor een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd; 
 • Een marktconform salaris op basis van je opleiding, kennis en ervaring. 
 •  

Wat we aan jou leren

Het belangrijkste in onze rol is dat we ervoor zorgen dat iedere klant tevreden de telefoon ophangt. Naast je communicatieskills zijn natuurlijk ook je technische skills belangrijk. Tijdens ons uitgebreide inwerkprogramma maak je kennis met alle door e-Quest aangeboden diensten en producten. Ook bieden we je na de inwerkperiode een van de Fundamentals trainingen (365 of Azure) aan. Uiteraard tijdens werktijd en op kosten van e-Quest. 

Nadat je volledig je draai gevonden hebt bij ons, ontdekken we graag samen met jou waar je talenten en passie ligt. We denken graag met je mee en laten je groeien! Met alle verschillende IT-diensten die e-Quest heeft, zijn er altijd mooie nieuwe stappen te maken.

Hier kom je te werken

? Schootense Dreef 33, Helmond

Je mag gaan werken in een nieuw (2019) kantoorpand in Helmond. Dit pand is eigendom van e-Quest, maar te groot voor jou en je 40 collega’s op deze vestiging. Er zijn meerdere bedrijven gevestigd, dit zorgt voor afwisselende gesprekken bij de koffiecorner. 

Samen met 9 jonge en ambitieuze  servicedeskcollega’s sta jij klanten per mail en telefonisch te woord. 

Wil je bij ons binnenkijken? Een beeld krijgen van je eerst werkdag? Of meer horen over e-Quest: bekijk dan onze video:

Over e-Quest

Wij zijn een snelgroeiende, vernieuwende IT-dienstverlener met vestigingen in Helmond, Veghel en Venlo. Voor deze groei zijn we inmiddels al 5 keer beloond met de FD Gazellen Award. Met een team van 90 medewerkers wordt de IT-dienstverlening voor bedrijven in en rondom regio’s de Peel-, Meierijstad en Venlo met veel enthousiasme ingevuld. Wij faciliteren onze klanten op het gebied van werkplek automatiserings-, datacenter-, glasvezel- en cybersecuritydiensten. Deze combinatie van IT-diensten maakt ons uniek en stelt ons in staat om altijd een flexibele oplossing te faciliteren zonder afhankelijkheid van derden.

Direct solliciteren

Lijkt je dit wat? Solliciteer dan nu!
Vul hieronder jouw gegevens in en voeg jouw CV toe. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Ik solliciteer voor de functie van:

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input