Skip to main content

Ontdek e-Quest

Aan de slag gaan bij e-Quest betekent aan de slag gaan bij een regionaal bedrijf, waarin we de familiecultuur hoog in het vaandel hebben staan en waar we samen willen groeien. Mooie woorden maar misschien vraag je je af hoe wij dit in de praktijk brengen? We nemen je graag mee in een aantal voorbeelden van onze bedrijfskenmerken.

Regionale werkgever

Gemiddelde reistijd naar kantoor is ongeveer 15 minuten met de auto. Zo ben je in een mum van tijd bijvoorbeeld thuis voor het avondeten, in de sportschool of bij de kinderopvang.


Door ons regionale klantbestand hoef je ook niet het hele land door om onze klanten te bezoeken en ben je ook weer lekker vroeg thuis.


Veel collega’s nemen, door de korte afstanden, regelmatig de fiets naar het werk, wel zo ontspannend en gezond.

Samen groeien

Wij durven de ambitie uit te spreken om leidend te worden op IT gebied in onze regio’s. Hierin hebben we nog veel te leren maar zijn we al aardig op weg. Om dit te bereiken groeien onze collega’s met ons mee. Als we deze ambitie delen dan willen wij jouw groei graag faciliteren met cursussen en opleidingen.


Al veel collega’s hebben in de loop van de jaren mooie stappen gemaakt binnen e-Quest. Zo bieden we talentvolle stagiairs een vast contract aan en faciliteren we trajecten om vanuit een junior rol richting senior te werken. Ook kijken we graag intern of collega’s een leidinggevende rol ambiëren.


Met een breed scala aan diensten binnen de IT valt er altijd wat te leren van elkaar en met elkaar.

Familiecultuur

Tijdens de lunch blijven we niet achter ons bureau zitten. We eten vaak samen in een van de ruime kantines of lopen samen een rondje buiten. Daarnaast wordt er op vrijdag regelmatig wat lekkers besteld voor de lunch en luiden we het weekend net iets eerder in met een kleine borrel. Elke tweede dinsdag van de maand wordt taart geregeld om alle verjaardagen van die maand samen te vieren!


Vanuit de personeelsvereniging worden regelmatig activiteiten georganiseerd waarbij we in een informele sfeer elkaar beter leren kennen. Denk hierbij aan een Lan-Party, Bordspellenavond, Pubquiz of een barbecue waarbij ook een +1 is uitgenodigd!


Collega’s met dezelfde hobby’s ontmoeten elkaar ook regelmatig buiten kantooruren. Zo zijn er collega’s die in het weekend een wandeling maken met elkaar, op hetzelfde gaming event aanwezig zijn of een toertocht organiseren op de motor of op de fiets. Ook golf wordt regelmatig samen gespeeld.

 • Assistent controller

  Ben je een gezellige financial? Werk je resultaatgericht? Word jij blij van cijfers analyseren? Wij zijn op zoek naar een gedreven collega die graa...
  Helmond
 • Netwerkspecialist

  Wegens groei zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons team met netwerkspecialisten.  Ben jij dé netwerkspecialist die zich graag vastbijt in compl...
  Helmond
 • Open stage vacature

  We vinden het belangrijk je een leerzame stage te bieden, waarin je gaat ervaren waar je talenten liggen. Hierdoor ontwikkel je jezelf en groei je!
 • Junior Netwerkspecialist

  Wegens groei zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons team met netwerkspecialisten. Ben jij klaar om de volgende stap te zetten en jezelf te ontwi...
  Helmond
 • Security engineer

  Als Security engineer fungeer je als specialist voor het verder analyseren, aanvullen, beheren en borgen van de IT-beveiliging voor onze klanten.
  Helmond
 • Project engineer

  Als ervaren IT-projectengineer krijg jij energie van het werken met de nieuwste IT technieken.
  Helmond
 • IT-beheerder

  Als IT-beheerder implementeer, beheer en beveilig je de IT-omgeving van onze MKB-klanten (30 tot 300 werkplekken) in Helmond en omgeving.
  Helmond
 • Cloud specialist

  Als Cloud Specialist ontwerp, bouw en implementeer je de totale e-Quest cloud omgeving. Daarnaast bouw je mee aan ons tweede eigen datacenter in Ve...
  Helmond

  10 redenen om te werken bij e-Quest

  • 1. Heel veel aandacht voor jouw (werk)geluk

  • 2. Werken met collega’s die elkaar verder willen helpen

  • 3. Veel groei- en ontwikkelingsmogelijkheden

  • 4. Mogelijkheid om vanuit huis te werken

  • 5. Transparante functieprofielen en salarisschalen

  • 6. Leuke activiteiten tijdens en buiten werktijd

  • 7. Door ons regionale klantbestand hoef je nooit lang te rijden

  • 8. Moderne faciliteiten voor jouw werkplek op kantoor en thuis

  • 9. Aandacht voor jouw thuissituatie, ook als die ineens verandert

  • 10. We leven niet alleen om te werken maar we werken om te leven

  Meld je aan voor onze jobalert

  Wil je op de hoogte blijven van nieuwe vacatures bij e-Quest?
  Schrijf je in voor onze jobalert en ontvang automatisch de nieuwste vacatures in je mailbox.

  Inschrijven jobalert